Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag czy Lucznik ?

MysterLolek**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łucznik... Mag po 100-150 ssie :P

Łucznik 68 robie lochy co mobki są koło +/- 80lvl a Magiem 67 ledwo 72+ robię ^.-

graphic.png

Opublikowano

Łucznik... Mag po 100-150 ssie :P

Łucznik 68 robie lochy co mobki są koło +/- 80lvl a Magiem 67 ledwo 72+ robię ^.-

Heh ... ja magiem 196 mam cyrk grozy 10/10 (boss 300 lvl) więc nie wiem czy mag tak "ssie".

@Co prawda to prawda...Łucznikiem <zwiadem> robi się szybciej lochy,ponieważ ma uniki..bdb jest ;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Łucznik ma unik, to fakt, ale co z tego? Jak on strzela i trafi na woja lub łucznika to może mieć problem ( oni również mają unik/blok ). Grając magiem ani ty, ani Twoi przeciwnicy nie mają uników/bloków, a dodatkowo masz większy dmg ;) Gram i łucznikiem i magiem, mają podobne lvl, a magiem jestem dalej w lochach :)

Uczeń
Opublikowano

Ja ogólnie gram magiem, więc CI go polecam, jeżeli jesteś dobrze rozbudowany , to dobrze bijesz w lochach :) 

Opublikowano

Gram magiem już z rok i o wiele lepiej mi sie nim gra niż dawniej łucznikiem, lochy szybciej robie i na arenie mam większe szanse

brałbym maga 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Moim zdaniem postacie w SFGame są tak skonstruowane, że nie ma lepszych i gorszych. Wszystko zależy od tego jak prowadzisz swojego bohatera  ;)

Opublikowano

Mi najlepiej gra się łucznikiem, a grając pod kasę, niszczę osoby o 4-5lvl wyżej (Mam 16LvL)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...